Burgers & Bubbles, jak byl také pojmenován výjimečný koncept, si užijete ve vlajkové restauraci hotelu Hilton Prague CzecHouse Grill & Rotisserie, kde si pochutnáte na kombinaci šťavnatých hamburgerů a Prosecca či šampaňského.
Franco Luise, šéfkuchař hotelu Hilton Prague, který se svým týmem za tímto konceptem stojí, vysvětluje: „Jsme experty nejen na steaky, ale milujeme i šťavnaté burgery. Proto jsme přišli s nápadem kulinářské cesty plné zážitků. Kromě jedinečných burgerů je součástí také nezapomenutelný servis. Vedle unikátního burgeru Corked Classic a Boom Chica Bao Bao inspirovaného asijskou kuchyní na jídelním lístku najdete i vegetariánský burger se sýrem halloumi příhodně pojmenovaný Hallou – is it – mi – you’re looking for.
Cena balíčků, které zahrnují hamburger dle výběru hosta, jednu z příloh a skleničku Prosecca začíná na 450 Kč. Každý burger má svou vlastní osobnost a je podáván s překvapivými rekvizitami. Prvním krokem je výběr šumivého vína, tedy zda si dáte skelničku či láhev Prosecca nebo šampaňského. Druhým krokem je výběr ze sedmi burgerů, další pak výběr přílohy. Posledním krokem je možnost přidání dezertu za doplatek 90 korun. Na výběr je Champagne Sorbet Shower a Brownie Bonanza. Druhý dezert sestává z čokoládových a citronových brownies s doplňky a omáčkami prezentovanými tak, aby si host mohl sám vytvořit osobitý dezert. Už máte chuť?