To nejlepší z českých farem, lesů a zahrad
Moderní česká kuchyně, řemeslná výroba, lokální dodavatelé, sezónnost, čerstvost a udržitelnost – to jsou hodnoty, kterými se dá popsat koncept restaurace The Artisan, jež má pod taktovkou ostřílený šéfkuchař David Rejhon. Ten společně s týmem zkušených kuchařů sestavil pro své hosty nové menu inspirované plody českých lesů, farem a zahrad.
Mezi delikatesy z večerní nabídky patří např. jeseter s kedlubnou a kaviárem z Rieslingu, „artisanská“ svíčková s karlovarským knedlíkem a vegetariáni si pochutnají třeba na grilovaném květáku s vejcem 62 a ořechy nebo hlívě ústřičné s pohankou, klíčky jehličí a jalovcem. Večerní menu je také doplněno o prémiové stařené hovězí steaky z Josper grilu či vepřovou pečeni podávané s domácími omáčkami ve třech variantách – z pepře a rumu, máku a švestek nebo kmínu a piva.
Večerní menu restaurace the Artisan mohou hosté ochutnat od pondělí do soboty, a to vždy od 18 hodin, přičemž středeční, čtvrteční a od listopadu také páteční večery jsou navíc obohaceny o živá hudební vystoupení.
Neděle ve znamení rodinného brunche
Pro gastronomické nadšence je každou neděli od 12:30 hodin připraven rodinný brunch, který představuje skvělou příležitost, jak strávit příjemné odpoledne se svými nejbližšími v obklopení vybraných delikates. Hosté se mohou těšit na unikátní degustační zážitek v podobě několikachodového servírovaného brunche, kde si na své přijdou milovníci masa a steaků, vše doplněné o čerstvé ryby a zeleniny od lokálních dodavatelů. Na závěr je vždy připraven výběr lahodných domácích dezertů z dílny cukrářů The Artisan, které vás příjemně naladí na zbytek víkendu.