Francouzská restaurace Art Nouveau

Kuchaři v noblesní restauraci v Obecním domě připravili na Štědrý večer klasické staročeské menu. Nechybí tedy výborný houbový kuba, kapří valouté, smažený řízek či kapr, bramborový salát a povidlové taštičky se slivovicí.

art

Alcron

Šéfkuchař michelinské restaurace, Roman Paulus, přichystal sedmichodové degustační menu. Pečená řepa s kozím sýrem a pohankou, hovězí tataráček, terina z foie gras s perníkovým krémem, rybí consommé, šneci s kroupami a houbami, srnčí s hráškem a mrkví a pečené jablko se skořicovým krémem a jablečnou granitou.

4-alcron_1

Hergetova cihelna

Na břehu Vltavy si můžete vychutnat vánoční tříchodové menu. Rybí krémová polévka s račími ocásky nebo račí koktejl s čekankou, květákem a křenem, pečené prso bažanta s kroketou z bažantích stehen s kapustičkami a kaštanovým pyré a ve víně pošírovaná hruška s lesním ovocem a vanilkovou omáčkou.

70b9313425d1cc3ed32dcffd2c3198f9

La Bottega Gastronomica
Pokud vás česká kuchyně neláká, vyzkoušejte menu s nádechem Itálie. Gratinované ústřice, rybí polévka, stařené hovězí s černou kapustou, máslovým bramborem a dýní a jako dezert Riccotu a datle.

prague-off-the-beaten-path

COMO

Večeři formou bufetu si můžete vychutnat na Václavském náměstí v Restauraci Como. Kalifornské rolky, rybí polévka, pošírovaná treska, vepřová panenka s povidlovou omáčkou, guláš, smažený kapr s bramborovým salátem, krůta s nádivkou, výběr salátů, sýrů a dezertů. Neomezená konzumace piva, vína a nealko nápojů.

jalta-46