Koncept hotelové restaurace Le Grill baví a překvapuje své návštěvníky každý měsíc. Kuchyně oceňovaného šéfkuchaře Ondřeje Korába má jasný cíl – připravovat pokrmy jen ze sezónních surovin dodaných od lokálních farmářů. Restaurační menu je proto obměňováno každý měsíc, kdy Koráb se svým týmem vymýšlí nové možnosti české kuchyně, kterou se snaží podávat lehčí a moderní formou. Výsledné pokrmy nakonec potěší nejen chuťové buňky, ale také hosty nadchnou svou estetikou na talíři.


Pro co největší zážitek z návštěvy pořádá Le Grill restaurace také mnoho akcí pro své hosty. V létě mohou návštěvníci vyzkoušet každovečerní BBQ v privátní zahradě, kde na ně čeká nejen bohatý výběr grilovaných mas, ryb a zeleniny ale také čerstvé saláty, domácí dezerty a živá hudba. Napříč celým rokem příznivci britských tradic mohou zavítat na odpočinkový Odpolední čaj servírovaný denně pod proskleným stropem včetně šumivého vína a nejaktuálnějších sladkých i slaných kanapek. Od pondělí do pátku jsou k dispozici polední nabídky v rámci Business Obědů, které nabízí čtyři chody v krásném prostředí zimní zahrady. Samozřejmostí obměňovaných nabídek jsou také speciality ve formě Velikonočních, Svatomartinských, Vánočních či Silvestrovských menu.

Vše dohromady vede práci kuchařů Le Grill ke každoročnímu doporučení Michelinovým průvodcem a umístění restaurace mezi předními příčkami českého gastronomického žebříčku Maurerova výběru.

Le Grill | Hybernská 12 | Praha 1 | www.legrill.cz | +420 226 226 126 | restaurant @grandmark.cz