Pop-up výzva, kterou by byla škoda nepřijmout
Od 3. července do posledního srpna bude v Monte Carlu možné navštívit pop-up restauraci španělské kulinářské kouzelnice Carme Ruscalledy. Časově limitovanou zastávku chutí, která servíruje také několik signature pokrmů z menu šéfkuchařčiny tříhvězdičkové michelinské restaurace Sant Pau, hostí podnik Odyssey Joëla Robuchona. Výběr jídel v pop-up projektu koncipovaném jako al fresco dining s designem od Karla Lagerfelda se zaměřuje na lokální mořské plody a můžete si je dát i jako jednotlivé chody, jejichž ceny začínají už na 25 euro.
Ocenění pro Grand Restaurant v tatranském hotelu Kempinski
Restaurace Grand Restaurant hotelu Kempinski ve Vysokých Tatrách získala v pravidelné prestižní soutěži Gurman Award 2018 první místo v kategorii hotelových restaurací na Slovensku. Suroviny nakupujeme od lokálních dodavatelů a našim hostům se snažíme připravit různé speciality, při kterých se nebojíme experimentovat,” říká k ocenění Miroslav Zamiška, šéfkuchař restaurace. Vyrazíte na sousední Slovensko?
Na drink nebo na zmrzlinu?
Co pro vás symbolizuje léto? Zmrzlina? Ledově vychlazený koktejl? Určitě mnoho dalších požitků, ale tyhle dva jmenované právě spojily své síly ve zmrzlinovém salonu Crème de la Crème, kde si nově můžete vybrat ze sorbetů i smetanových zmrzlin s příchutěmi jako je aperol, prosecco s broskvemi, mojito nebo campari s krvavými pomeranči.