Letos v červnu měli členové Nespresso Club jedinečnou příležitost hlasováním zvolit jednu ze tří navrhovaných káv VariationsCioccorosso, Masala Chai a Liminto. V České republice se jednoznačným vítězem stalo Cioccorosso, káva Livanto Grand Cru s příchutí hořké čokolády a lesním ovocem.

,  ,  ,  ,

Limitovanou edici Cioccorosso si bude možné vychutnat od listopadu 2013 po dobu několika týdnů. K dostání bude samostatně za 114 korun nebo v atraktivním balení s Variations Permanent za cenu 570 korun v butiku Nespresso.

Ochutnat můžete také netradiční recept s příchutí kávy.

,  ,  ,  ,

Čokoládové cappuccino – lesní ovoce

Přísady

1 kapsle Grand Cru Cioccorosso

1 čajová lžička roztavené hořké čokolády nebo 1 čtvereček hořké čokolády

50-70 ml mléka

3 cl malinového sirupu

2-3 lžičky cereálií s lesním ovocem

Přístrojové vybavení

1 Aeroccino nebo napěňovač mléka

1 šálek Ritual Cappuccino

Nalijte čokoládový sirup nebo vložte čtvereček čokolády na dno šálku. Přelijte espressem Cioccorosso (40 ml). Napěňte mléko a malinový sirup v přístroji Aeroccino. Přidejte pěnu do kávy. Posypte rozdrcenými cereáliemi s lesním ovocem a podávejte.

Podium-Ciocorosso-1

Foto: Archiv