Letos v červnu měli členové Nespresso Club jedinečnou příležitost hlasováním zvolit jednu ze tří navrhovaných káv Variations – Cioccorosso, Masala Chai a Liminto. V České republice se jednoznačným vítězem stalo Cioccorosso, káva Livanto Grand Cru s příchutí hořké čokolády a lesním ovocem.
Limitovanou edici Cioccorosso si bude možné vychutnat od listopadu 2013 po dobu několika týdnů. K dostání bude samostatně za 114 korun nebo v atraktivním balení s Variations Permanent za cenu 570 korun v butiku Nespresso.
Ochutnat můžete také netradiční recept s příchutí kávy.
Čokoládové cappuccino – lesní ovoce
Přísady
1 kapsle Grand Cru Cioccorosso
1 čajová lžička roztavené hořké čokolády nebo 1 čtvereček hořké čokolády
50-70 ml mléka
3 cl malinového sirupu
2-3 lžičky cereálií s lesním ovocem
Přístrojové vybavení
1 Aeroccino nebo napěňovač mléka
1 šálek Ritual Cappuccino
Nalijte čokoládový sirup nebo vložte čtvereček čokolády na dno šálku. Přelijte espressem Cioccorosso (40 ml). Napěňte mléko a malinový sirup v přístroji Aeroccino. Přidejte pěnu do kávy. Posypte rozdrcenými cereáliemi s lesním ovocem a podávejte.
Foto: Archiv