Nemusíte být hned převelikým umělcem a v kuchyni se dokázat ohánět jako pravá hospodyňka, k tipům na kreativní servírování, které asi nejvíce ocení děti, postačí často pouze základní kuchyňské náčiní a velká dávka trpělivosti.
Za nápady nemusíte chodit nikam daleko, v dnešní době je na internetu nepřeberné množství blogů, které z vás udělají v servírování mistra. Zmíníme alespoň blog Eatzy Bitzy či IdaFrosk, díky nimž se začnete na jednotlivé suroviny dívat z úplně odlišného pohledu.
Podstatou oku lahodících svačinek se tak stává tvořivost a umění pracovat s dostupnými surovinami jinak, než jsme byli dosud zvyklý.
S tvořivostí ale potřebuje řada z nás několikrát pomoci, protože kdo z nás si ještě před chvílí dokázal představit makronky jako rajčata, čerstvé jahody jako šupinky ryb či hrušku jako základ ježka s bodlinkami vyrobenými z hroznového vína?
Foto: Pinterest