Po úspěšném zimním festivalu Chef Time Fest, kde se spojili ti nejlepší šéfkuchaři v Praze pod heslem “V jeden čas na jednom místě”, přichází autoři konceptu s letním festivalem, na který se můžete těšit od 26. 5. – 8. 6.
Organizátoři přináší pro letní variantu zásadní změnu oproti předchozímu ročníku. Jednotlivé akce se budou konat na více místech, zapojeny budou i venkovní prostory, jako jsou zahrady a terasy. Ty zahrnují například zájezdní hostinec Na Štěpáně, kde můžete oslavit dětský den. Ve španělské tapas restauraci La Terrassa se zas hosté mohou těšit na finger food a živou hudbu s fantastickým výhledem na Vltavu.
Nejoblíbenější akcí zimního festivalu se stal chef’s table – pětichodové menu od pěti šéfkuchařů, kde si mohli návštěvníci s šéfkuchaři popovídat u stolu. Na letní vydání jsou proto připraveny rovnou tři – dva v domovské restauraci CHEF TIME FESTU AvantGarde a jeden v asijském stylu v panoramatické restauraci AUREOLE.
Nově se na chef’s table představí Jakub Černý z Radisson Blu Alcron, Radek David z La Veranda, Babiččina zahrada, Roman Dolejš z La Gare, Marek Šáda z restaurace Mlýnec a Titus Eliáš z Na konci.
Festival se také rozhodl podpořit popularitu asijské kuchyně, a tak se můžete těšit “Okružní cestu po Asii” v pražském Buddha Baru. Sedmichodové menu budou vařit ti nejpovolanější a podávat se budou samé lahůdky jako grilovaný úhoř, domácí rámen s barbecue vepřovým nebo třeba dvakrát vařená hovězí žebra.
Všechny vstupenky jsou k zakoupení online na stránkách www.cheftimefest.cz
Foto: Archiv festivalu Chef Time Fest