23. října se v prostorách restaurace Cotto Crudo (známé svojí lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů) pražského Hotel Four Seasons konala výjimečná večeře s názvem BUBLINKY pro Pink Bubble. Jednalo se o večer vytvořený ve spolupráci s mnoha zajímavými partnery, kteří se podíleli na vzniku tzv. tiché aukce.
Čtyřchodové degustační menu šéfkuchaře restaurace Richarda Fuchse doprovázela přehlídka luxusních šperků Bvlgari, nechyběla italská módní značka Bioni, francouzské šampaňské Laurent-Perrier ani české zastoupení v podobě návrhářky Tatiany Kovaříkové.
Díky večeři a produktům věnovaných do aukce bylo vybráno úctyhodných 172 000 Kč, které byly následně věnovány nadaci Pink Bubble, v zastoupení ředitelky Martiny Šmukové. Nadace podporuje mladé lidi trpící onkologickým onemocněním, pomáhá při jejich rekonvalescenci i návratu do běžného života.
„Jsme velice rádi, že jsme mohli uspořádat tuto charitativní večeři a podpořit tak mladé lidi bojující s onkologickým onemocněním. Společnost Four Seasons se věnuje podpoře výzkumu rakoviny a onkologických pacientů již dlouhodobě. Four Seasons stála například u založení běhu Terryho Foxe v Kanadě.“ řekl René Beauchamp, generální ředitel hotelu Four Seasons.
Foto: Archiv